Álom társasház Balaton álom helyén

Egy vízparti luxus kivitelezésű épület, ami Siófok városában kiváló otthont nyújt mindazoknak, akik szeretik a Balatont. A megépült lakások előnye a téglaépítésű megoldás mellett az óriás teraszok, a rendezett, térkövezett és gyeppel ellátott udvar, az udvari medence, a magas minőségű anyagok használata az építés során, valamint a kivitelezés igényessége.
„A rétegrendeket a Mapei Kft. értékesítőjével egyeztettük, de egyébként nagyon jól ismerjük a Mapei termékeket. Kiváló anyagok, mindig ezekkel dolgozunk. Ezúton is köszönjük a projekten részt vett partnereinknek, alvállalkozóinknak a magas minőségű munkát. Nekik is köszönhető, hogy ilyen színvonalas eredményt értünk el. - Pleni-Invest Kft.”


 

Hogyan zajlott a luxus nyaralók kivitelezése?

A két emelettel és 15 lakással rendelkező, siófoki társasház építése 2017-ben kezdődött a tavaszi időszakban. Rendkívüli kényelmet és szép letisztult tereket kínáló épületben a Mapei segédanyagait alkalmazták a hidegburkolatok fektetésére.

A vizes helyiségekben kent vízszigetelés került beépítésre, ehhez a MAPEGUM WPS terméket alkalmazták. A közepes méretű lapok ragasztását ADESILEX P9 és KERAFLEX ragasztókkal oldották. Az oldalfalakra KERAFLEX került, a padlón pedig ADESILEX P9-el dolgoztak. A szakemberek kétoldalas kenéssel ragasztották a lapokat.

A teraszokon összesen 400 m² -en, a közepes méretű burkolólatok lerakása előtt, előbb kent vízszigetelést építettek ki a MAPELASTIC AQUADEFENSE segítségével, majd a ragasztást KERAFLEX-szel végezték.

A fugázóanyag valamennyi burkolat esetén a KERACOLOR FF FLEX volt. A lakások közlekedői szintén hidegburkolatot kaptak, ahogyan a lépcsőházak is, 100 m² -es területen. Ezekben a terekben a kivitelezők ugyanazt a rétegrendet alkalmazták.

A látvány pedig magáért beszél!

Generálkivitelező: Pleni-Invest Kft.
Építész: Forrás Csilla
Hidegburkolati kivitelező Mecsek-Ép Kft.
Mapei partnerkereskedő: Pleni-Invest Kft.