Az Otti burkolatok időtlen eleganciája

Rusztikus hidegburkolatok kivitelezése Mapei megoldásokkal.

 

Ha Pécsen jársz és pizzéria-benzinkút kombót keresel a látvány alapján el sem tévesztheted ezt az Otti burkolatokkal megújult épületet!

 

Az Otti burkolatok igazi különlegességet jelentenek a hidegburkolatok világában, melyek egyediek és dominánsak, ugyanakkor képesek a háttérben maradni, hogy hangsúlyozzák a többi tér elemét. Stílusukban tökéletesen ötvözik a modern kor követelményeit és az időtlen eleganciát. Minden egyes burkolat szálerősített, nagy vegytisztaságú kvarcbetonból és tiszta mészkőklinker cementből készül, különleges adalékanyagok felhasználásával. 
Ezáltal a burkolatok új értelmezést adnak az épített környezetnek, és maradandó értékeket teremtenek.

 

 

A Mapei termékek kulcsfontosságú szerepet játszottak a felújítás során, a kent szigeteléstől kezdve a burkolatok ragasztásán és fugázáson át az impregnálásig. Az oldalfalak és a terasz burkolatának kialakítása, valamint a meglévő homlokzati burkolat felújítása zajlott le a projekt keretében.
A MAPELASTIC kenhető szigetelőanyag, a KERAFLEX EXTRA S1 alakváltozásra képes ragasztóanyag, a KERACOLOR RUSTIC rusztikus hatást adó cementes fugázóanyag, a MAPESIL AC szilikonos hézagtömítő, a MAPECRETE STAIN PROTECTION tartós felületi védelmet biztosító impregnáló anyag és a KERANET a felesleges fugaanyag eltávolításához használt folyadék mind hozzájárultak a kiváló eredmény eléréséhez.

 

A rusztikus stílus a modern korban különleges látványt nyújt, amely nemcsak a szemnek, hanem a léleknek is jól esik, főleg, ha a kivitelezés magas színvonalon történik. Az Otti burkolatok és a Mapei segédanyagok tökéletesen megvalósították ezt a harmonikus összhangot 

 

 

Felhasznált MAPEI termékek: