Építőipari szakemberek a neten - lépéselőnyben azokkal szemben, akik nincsenek ott

Az elmúlt néhány évben nem kellett hirdetned magadat, és a facebook-on a szakmai csoportokban sem kellett posztolod, hogy van szabadidőd – mert nem volt! A megrendelők egymásnak adták a telefonszámodat és ki sem látszottál a munkából.

De hát annyi minden történt azóta…!

Most úgy tűnik, hogy az építőipar némileg lelassult, lesz időd kifújni magad, és talán – ha tervező típus vagy – azon is elgondolkozol, hogy elébe menj a kevesebb megbízásos időszaknak.

Hogyan menj elébe a szűkebb időszaknak?

Gondolj csak bele! Ha keresel valamit, a netet bújod… Mi lenne, ha téged is meg lehetne találni a kereső találatai között – rögtön az első oldal találatai között…!

Nem arra gondolunk, hogy készíts megadnak weboldalt! Az olyasmi lenne, mint a kókler jelenség az építőiparban, nem?

Inkább arra, hogy bízd rá valakire, aki ebben szakértő, úgy, mint te a saját területeden!

Biztosan fotózod az elkészült munkáidat! A legjobban sikerülteket felhasználhatnád! Ha volt a kivitelezésben nehézség is leírhatnád – és azt, hogy megoldottad! Személyessé tehetnéd a weboldalt, hogy szimpátiát kelts….

Hidd el, a kevesebb megrendelő jobban meg fogja nézni, hogy kire bízza a pénzét és saját személyes környezetét!

 

 

A Szakemberközösség tagjaként a Kovács Művek olyan weboldalt készít neked, amely minden elvárásnak megfelel, rendesen beállított keresőszavakkal, válaszol helyetted a kérdésekre, könnyen tudod kezelni te is vagy valamelyik talpraesett családtagod.

A Kovács Műveknél nem fogod magad rosszul érezni, amikor meg kell beszélni, hogy mit szeretnél!

Lépj be a profilodba, a szolgáltatások között keresd meg a Kovács Művek információit, és élj a lehetőséggel!

 

Szakemberajánló rendszer

Van itt még valami, ami máris a rendelkezésedre áll: a Mapei Szakemberajánló rendszere! Ez az országos adatbázis készen várja, hogy feltöltsd a személyes adataiddal, munkáidról készült fotókkal, magadról egy klassz képpel, mert ezzel is közelebb kerülsz a megrendelőkhöz.

Ez az adatbázis építőipari szakmánként segít a megrendelőknek rátok találni – de ahhoz benne kell lenni!