Kiváló szakember? Akkor a Szakemberajánlóban a helye!

Örömmel osztjuk meg Önnel új Szakemberajánló rendszerünket, ahol célunk, hogy segítsük az építőipari szakembereket korrekt munkákhoz jutni és egyúttal támogassuk a megrendelőket építési álmaik megvalósításához, kivételes szakemberekhez jutni! 

Mit nyer azzal, ha Ön is szerepel benne?

Rengeteg előnnyel jár!
 
  • Első és legfontosabb, hogy megjelenhet egy olyan oldalon, ahol elégedett korábbi megrendelői ajánlják Önt más építkező, felújítani szándékozó magánépíttetőnek.
  • Minél több ajánlása van korábbi megrendelőitől, és minél jobb értékelést kap, kiemelésben részesül és annál több ajánlatkérésre, megkeresésre számíthat, vagyis konkrét munkához juthat.
  • INGYENES megjelenési lehetőséget jelent Önnek.
  • Könnyen és egyszerűen ajánlhatóvá válik, saját profilján gyűjtheti az elégedett megrendelők véleményét, megmutathatja referenciát, ami a megrendelői bizalom alapja!
  • Találkozási pontot biztosít a jó kivitelezőt kereső magánépíttetői igények és Ön között.

Ha elege van abból, hogy kiváló szakember létére még a vevők megszerzésével is Önnek kell foglalkoznia és szeretne több olyan munkát, ahol a megrendelője korrekt módon kifizeti Önt, akkor ne habozzon, jelentkezzen Ön is a MAPEI Szakemberajánló rendszerébe!

Tudja meg a részleteket itt >>