Kiváló termékrendszer parképítőknek, sportpályák és közösségi terek kivitelezőinek!

„Rendezett és harmonikus” terek teremtését tűzte ki célul a Cívis Parképítő Kft. Hogy kicsodák ők? Mapei szempontból az elsők közé tartoznak, akik kiváló szakértelemmel hozták létre, az egyik legszínvonalasabb budapesti iskola sportpályáját a Mapei MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM termékrendszerével.

 

A Fasori Evangélikus Gimnáziumban a Mapei MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM sportpálya bevonatát alkalmazták az iskolai sportpálya megújítására. A végeredmény látványos és szép, a gyerekek örömmel és biztonságos módon sportolhatnak rajta. A kivitelezés különlegessége, hogy a pályabevonat kivitelezése télen zajlott, a szakemberek fűthető sátor alkalmazásával biztosították a megfelelő munkakörülményeket. 

A Mapei bevonatrendszere nagy rugalmasságú bevonatot adott, s ez, mivel iskolai sportpályáról van szó, kiemelt előny jelent a gyereksportolók számára. A pályabevonat tartóssága, az elkészült pálya nagyon vonzó és tetszetős külleme mindenkit meggyőzött arról, hogy a legjobb megoldás valósult meg a budapesti iskolában.

„Nagyon szép a pálya, gyönyörű a színe. esztétikailag össze sem hasonlítható azzal, amilyen eddig volt. Rendkívül meg vagyunk elégedve vele. A gyerekek számára nagyon jó a pálya felületének rugalmassága is. A ráeső csapadék hamar felszárad, s ez szintén kedvező a számunkra.” – nyilatkozta Varga Tamásné, Fasori evangélikus Gimnázium, igazgató helyettese

A MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM potenciális fejlődési lehetőséget jelent valamennyi magyarországi oktatási intézmény számára, hogy régi, elöregedett, esetleg komolyabb sérüléseket is okozni képes aszfaltozott, betonozott sportpályáit a lehető legkényelmesebb, legbiztonságosabb, legszebb, és a gyerekek sportolási kedvét igen nagymértékben fokozó, kedves és vonzó terekké alakítsák.

A Cívis Parképítő Kft. munkája jól példázza a parképítéssel foglalkozó, vagy a sportpályákat, szabadtéri közösségi tereket, játszótereket kivitelező vállalkozások számára, hogy milyen nagyszerű eredményt lehet elérni a MAPECOAT TNS rendszerekkel. Ez a projekt megmutatta, hogy egy olyan csapat, amely kifogástalan szakértelemmel és megfelelő tapasztalattal rendelkezik, magas minőséget és látványos felületet hozhat létre a MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM alkalmazásával a megrendelők megelégedésére.

A kivitelezők ezeken túl megtapasztalhatták a MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM bevonat készítésének előnyeit:

  • gyönyörű, folyamatos, fuga nélküli kent bevonatot hoztak létre
  • egykomponensű, egyszerűen bedolgozható termékeket alkalmaztak
  • az anyagmaradék lezárható csomagolásban félretehető volt további munkákra
  • gazdag színkínálatból választhattak
  • szabadon alakíthatták a pálya mintázatát (felfestését)

“Mi nagyon-nagyon szeretünk a MAPECOAT TNS MULTISPORT COMFORT SYSTEM-mel dolgozni. számunkra új termék volt, de rendkívül elégedettek vagyunk vele. Az evangélikus iskolában már befejeztük a munkát nagy sikerrel, és jelenleg egy budapesti óvodában végezzük a játszó felületek bevonatának kivitelezését. nagyon örülünk ennek a termékrendszernek.” – nyilatkozta Istenes Gergely, a CÍvis Parképítő Kft. projekt menedzsere. 

Ha felkeltettük érdeklődését vagy segítségre van szüksége sportpálya bevonati rendszereinkkel kapcsolatban, látogasson el weblapunkra és tudjon meg többet itt >>