Mitől is új a „régi” jól bevált Keraflex Extra S1?

Pavelka Orsolya, hidegburkolati termékfelelős írása

 

Ha visszaemlékezek arra, mikor a Mapei-nél az első napomat töltöttem, eszembe jut mennyi új anyaggal találkoztam. Elismeréssel töltött el a Mapei folyamatos fejlesztése, új anyagok, receptúrák kidolgozása. Mikor mélyebben beleástam magam a Mapei termékeibe a hatalmas ragasztóanyag választék közt szinte elvesztem. El se tudom képzelni milyen lehet most kivitelezőként nem eltévedni a sok gyártó cég kínálata között. Szerencsére a Mapei-nek erre is van megoldása, egy olyan „puska” ami a legnépszerűbb anyagainkat tartalmazza, tulajdonképpen egy termékválasztó segédlet, ami internetről letölthető, a szerencsésebbeknek nyomtatott formában is már megvan.

Ebben a kiadványba szerepel a méltán híres KERAFLEX EXTRA S1, C2TE S1 kategóriás ragasztó és a KERAFLEX EASY S1 (C2E S1) félfolyékony ágyas ragasztó, a  padló burkolások koronázatlan királya. Ki ne szeretné ezt a két csúcs ragasztót!

Mit gondolnátok arról, ha most ez a két termék egy zsákból lenne elérhető?

Tudom-tudom összekeveredne a két anyag! laugh

De a viccet félretéve, a Mapei fejlesztői kidolgoztak egy új KERAFLEX EXTRA S1 ragasztót, ami ha szeretnéd félfolyékonyágyas, így tökéletes a padlóra, ha szeretnéd állékony és teheted a falra.

Hogyan kell ezt a gyakorlatban elképzelni?

  • már nem kell többé azon agonizálni, milyen anyagot vigyél, csak ezt az egyet kell megjegyezned és a helyszínen arra figyelned mennyi vízzel keverd be
  • ha a falra teszed mindenképp a keverővízmennyisége 7,5-8 liter között legyen (C2TE S1)
  • ha padlóra megy lehet hígabb 8,3-8,8 liter vízzel bekeverve (C2E S1
  • használhatod maximum 120x120 lapokhoz beltérben

Többé nem lesznek összekeverve és véletlenül rossz helyre beépítve a ragasztóanyagok, ha az új KERAFLEX EXTRA S1-et választod, mert egy zsákban megkapod a falra és a padlóra is tökéletes anyagot.

Az új KERAFLEX EXTRA S1 már elérhető a Mapei szerződött építőanyag kereskedéseiben!

 

Ha kipróbáltad küldj nekünk egy fotót vagy rövid leírást a facebookon, instán, tik-tokon vagy emailben a mapei@mapei.hu -ra, mert a visszajelzésed fontos számunkra!