Profi sportpályák amatőröknek és profiknak

 

A múltban nem volt arra törekvés, hogy jó körülményeket biztosítsunk az amatőr vagy a diáksportolóknak is. A hétköznapi ember számára is elérhető betonnal vagy aszfalttal borított pályák alkalmasak ugyan a sportolásra, de messze vannak attól, ami ideális a mozgáshoz. A beton vagy az aszfalt egy sportpályánál csak az alap!

A pálya BEFEJEZVE akkor van, ha valamilyen SPORTOLÁSRA ALKALMAS BEVONAT is van rajta!

 

A Mapei az elmúlt években rengeteg professzionális megoldást fejlesztett ki az amatőr és profi sport számára.

Sokféle felszín alatti és felszín feletti megoldásunk van.

Felszín alatti megoldásokon a MÉLYÉPÍTÉS témaköréhez tartozó megoldásokra gondolunk. A MAPESOIL rendszereinkkel a meglévő altalajt stabilizálni lehet annak eltávolítása nélkül úgy, hogy az alkalmas lesz később atlétikai pályák burkolatainak fogadására, vagy akár a FIFA előírásoknak megfelelő műfüves pályarendszer kialakítására is.

 

 

A felszín feletti, vagyis a látszó megoldásaink is meghökkentően látványosak és hasznosak. Az egész néhány teniszpálya rendszerrel indult, amit a nemzetközi teniszszövetség minősített, mint profi versenyekre is alkalmas bevonat. A későbbi rendszerek nevében szereplő mozaik szó, a TNS is a tenisz szóból ered annak ellenére, hogy ma már sok különböző sportokhoz alkalmas bevonatunk van.

 

A következő lépés, az iskolai kültéri többfunkciós sportpályákhoz is alkalmas multisport rendszerek fejlesztése volt. Ezek készülhetnek többrétegű akril bevonatként, de készülhetnek egy 4 vagy 5 mm vastag gumiszőnyeg betéttel is. Ezek a megoldások árban rendkívül versenyképesek, minőségükben tartósak és hasznosak.

 

 

Így a kivitelezés minden szereplője nyer: a megrendelő egy komfortos és modern bevonatot kap jó áron, a kivitelező tisztességes munkadíj mellett tud pályabevonatot készíteni, és a sportoló egy egészséget kímélő pályán tud sportolni.

A rendszereink fejlesztése nem állt meg: fejlesztettük a pályatípusokat, így van már megoldásunk kerékpárhoz, görkorcsolyához és gokarthoz is. Képesek vagyunk öntött poliuretán rendszert építeni beltéri sportpályákon, de futópályákhoz alkalmas szórt EPDM (rekortán) bevonat is a rendelkezésünkre áll.

 

A versenyképességünket tovább növeli, hogy a bontási költségek elkerülésével tudunk burkolatot kialakítani tönkrement PVC, gumi és rekortán felületen is.

A sportburkolatok piaca az elmúlt 5 évben nagy mértékben fejlődött. A nagyszámú és változatos kormányzati beruházásokon mellett az országban több ezer iskolában és közterületen van felújítandó kültéri pálya, amiknek elkészítésében ma már komoly rutinnal és számos referenciával rendelkezünk.

A Mapei sportburkolati megoldásai iránt részletesebben érdeklődőket bíztatunk arra, hogy vegye fel a kapcsolatot a termékvonal felelőssel vagy szakértékesítővel!