Segíts Te is, szorítsuk vissza együtt a kókler jelenséget!

Az építőipari szakemberek körében végzett idei felmérésünk szerint egészen megdöbbentő, a megkérdezett szakemberek 94%-ának okoztak már kellemetlenséget a piacon elterjedő szakszerűtlen kivitelezők, közismert nevükön „kóklerek”.

Lássuk, hogy mik azok a fő problémák, amiket a MekkMesterek okoznak hiteles szakember társaiknak! Talán már Te is találkoztál velük…

 

1.  Anyagi veszteség

Veled is előfordult már, hogy alád vágtak gyors elérhetőségre és olcsó árakra hivatkozva? „Alám vállalt és ismeretlenül azt mondta a tulajdonosnak, hogy az ő ára a reális munkadíj ára...A többieké csak lehúzás. Aztán felvette a pénz 70%-át!”

 

2. Határidős veszteség

A Mekk Mesterek által okozott hibák és kiesések miatt több esetben is csúsznak a munkák ütemezései, ami határidős veszteséget okoz ma több szakembernek is! „Selejtes munkához hívtak szakérteni, ahol a feltárt súlyos hibák után szedték a sátorfájukat és levonultak a munkáról. Megértve a megrendelő nehéz helyzetét, soron kívül kellett a munkát beiktatnunk.”

 

3. Egyre több a fáradságos helyreállítási munka

A rossz alapanyagok kiválasztásából, a kontár szakemberekből és munkákból kifolyólag egyre több az extra javítási munka és az ilyen jellegű megkeresés!

 

4. Bizalomvesztés és hitelrontás

A Mekk Mesterek elterjedése miatt egyre kevesebb magánépíttető és megrendelő szavaz bizalmat a szakembereknek és ez megnehezíti a munkák árazását is!

 

Mit tehetünk együtt a „kókler jelenség” visszaszorításához?

Arra bíztatunk, hogy lépj be Szakember ajánló rendszerünkbe, töltsd ki hiánytalanul profilod adatait, szerezd be legalább 3 megrendelőd ajánlását és fogjunk össze együtt, hogy a hozzád hasonló kivételes szakembereket segíteni tudjuk korrektül fizető megrendelőkhöz, az építőket pedig megbízható szakemberekhez jutni!


Részletek és belépés:
https://www.szakemberajanlo.hu/bejelentkezes_es_regisztracio