Te tudnál silány anyagból és eszközökkel igazán jót létrehozni?

Ha azok közé tartozol, akiknek a szeme nem tökéletes és szemüvegre van szükséged, tudhatod, hogy szemüveg és szemüveg között mekkora óriási különbség van! Van egy szemüveged, de kiderül, hogy kell egy ugyanolyan az autódba vagy otthonra… Készíttetsz egy másik ugyanolyat, másik optikusnál – és amikor felteszed úgy érzed, hogy egy másik, részletesebb, világot látsz, és milyen kényelmes a szemednek! Le sem akarod tenni ezt a szemüveget!  

Így van ez a munkaeszközökkel, szerszámokkal és alapanyagokkal is!  

Ahhoz, hogy meg tudjuk mutatni, mire vagyunk képesek, kell a tudásunk mellé megfelelő alapanyag és munkaeszköz is. 

A középszerűvel csak dolgozni lehet. 

De élvezettel dolgozni és szeretni, amit csinálunk csak olyan eszközzel lehet, amibe beletettek fejlesztést, szakmai tapasztalatokat és minőségi anyagból készítették! 

A Mapei anyagainak használati élménye mögött is folyamatos fejlesztés áll! Az építőipar száguld, a tervezők fantáziája szárnyal, a Mapei anyagai nem csak lépést tartanak velük, hanem velük dolgozni továbbra élményt jelent.

Stalco és Kubala az Euro Tools Hungary Kft-től

A Szakember Közösségünk tagjaként az Euro Tools Hungary olyan szerszámok megvásárlásához ad kedvezményt, amelyekkel neked is élmény lesz dolgozni! A Stalco és Kubala termékeit veheted meg kedvezőbb áron: 

  • Stalco elektromos és akkumulátoros gépekre 5 % kedvezmény a feltüntetett lista árakból
  • Stalco minden más termékre 15 % kedvezmény a feltüntetett lista árakból
  • Kubala termékekre 25 % kedvezmény a feltüntetett lista árakból

Hol tudsz választani?

www.szerszamtaxi.hu oldalon válogathatsz kedvedre, a Stalco és Kubala (nem akciós!) szerszámai között. Ha megtaláltad azt az eszközt, amivel meg tudod mutatni tudásodat, a megrendelés leadásakor a megjegyzéshez írd be, hogy „Mapei Szaki kedvezmény”.  Még több hasznos információt itt találsz erről a szolgáltatásunkról: https://www.szakemberkozosseg.hu/szolgaltatasaim/euro-tools-hungary-szerszamkedvezmenyek.