Új és megújult termékek reflektorfényben

A PLANITEX aljzatkiegyenlítők egyesítik magukban a gipszes és a cementes aljzatkiegyenlítők előnyeit. Tehát ezek az anyagok a gipszes kiegyenlítő anyagokhoz hasonlóan, a cementes termékeknél sokkal kevésbé zsugorodnak, ezért gyengébb aljzatokon is megállják a helyüket, miközben az általános gipszes kiegyenlítőknél nagyobb szilárdságban is elérhetőek!

  • PLANITEX BASIC
  • PLANITEX FAST
  • PLANITEX PRO
  • PLANITEX STANDFEST


A MAPESTONE TM PLUS nem vízérzékeny természetes kövek, Cotto beton és kerámia lapok fektetéséhez alkalmas, középvastag ágyazatú, trassztartalmú ragasztó. A termék alkalmas 20 mm-ig történő kiegyenlítésre is. Ez a C2E besorolású anyag jó áron elérhető, tulajdonságai köves kivitelezők esetében rendkívül előnyös. A termék kifejezetten burkolóbarát. Könnyen bekeverhető, állaga krémes, könnyen és jól fedi a lapot. Trassztartalma csökkenti a kivirágzás veszélyét, mert megköti a cementben lévő szabad meszet.



Az eddigi jól megszokott ULTRACOAT HIGH TRAFFIC, nagy igénybevételre általánosan alkalmazott parkettalakkot, három termék váltotta fel. Az ULTRACOAT HT 2K olyan faburkolatok felületére alkalmas, ahol nagy kopásállóságra és nagy igénybevétel elviselésére van szükség. Az ULTRACOAT HT A-S az előző termék jobb csúszásgátlást biztosító változata. Az ULTRACOAT HT SPORT, kifejezetten sportparketta felületekre alkalmas, megfelel a sportpályák előírás szerinti követelményeinek: EN 14904:2006