Új, privát egészségbiztosítás a nap 24 órájában!

Felejtse el a hosszas várakozást az SZTK-ban!

Mostantól a nap 24 órájában, a hét bármely napján gyors segítséget kaphat egészségügyi kérdéseire! Legyen szó komoly egészségügyi vizsgálatról, vagy egy egyszerű szűrővizsgálatról, partnerünkön keresztül kedvezményesen bejelentkezhet a legtöbb magánegészségügyi szolgáltatóhoz. A Szakember Közösség tagjaként, QUANTIS partnerünknél Ön kedvezményes magánegészségügyi biztosítást igényelhet, és élvezheti a szolgáltatás egyedi lehetőségeit!

Mi mindent nyújt a QUANTIS Generali Private Care egészségbiztosítása?
 
  • Egész héten, a nap 24 órájában elérhető telefonos segítség a Generali Medi24 vonalon keresztül, csak egy telefonhívás és megszervezik magánorvosi ellátását
  • Jól felszerelt, megbízható magánszolgáltatókhoz jelentkezhet be különböző vizsgálatokra várólista és várakozás nélkül
  • Egyéni vagy akár a családra is kiterjeszthető csomagok, ütemezett szűrővizsgálatok és onkológiai szolgáltatások
  • Nemzetközi orvosi távszakvélemény igénylés lehetősége
  • Extra családi kedvezmény, amennyiben a teljes családjára igényelné a Generali Private Care szolgáltatását

Őrizze meg egészségét, előzze meg a bajt, éljen kedvezményes privát egészségbiztosítási lehetőségével, QUANTIS szolgáltató partnerünknél!


Hogyan tudja igénybe venni a szolgáltatást?


Lépjen be Szakember Közösségi fiókjába, majd a Szolgáltatások menüben, a „Privát egészségbiztosítás” címszó alatt igényelheti a szolgáltatást!


Nem tagja még a Szakember Közösségnek? Akkor még nem tudja igénybe venni az Önnek járó kedvezményeket! Csatlakozzon be itt, és csökkentse kiadásait már holnaptól!