Újdonság szakmai képzési rendszerünkben!

Örömmel értesítjük, hogy megkönnyítettük a képzéseinkre való jelentkezési módot!

 

Milyen könnyebbséget jelent ez az Ön számára?

 

Nem kell többet jelenléti ívet kitöltenie és külön regisztrálnia különböző szakmai képzéseinkre, miként 2021. február 15-től azokra a Mapei Akadémia oldalán itt tud egyszerűen jelentkezni!

 

A képzéseken való részvétel előfeltétele a Mapei Akadémia oldalán való regisztráció, amely 5 évig biztosít hozzáférést a rendszerhez, ezután frissítenie kell azt! A pár perces regisztráció után, egyszerűen bebiztosíthatja helyét az Ön számára érdekes képzésekre a „Jelentkezem” gombra kattintva.

 

A regisztráció biztosítja a GDPR szerinti adatkezelést minden esetre, beleértve az esetleges videós online képzés rögzítésére vonatkozó irányelveket is!

 

A képzések listájában láthatja többek között az előadásokra vonatkozó rövid és részletesebb információkat, az előadó munkatársaink bemutatkozó sorait, fotóit. 

 

A „Részletek” gombra kattintva bővebben informálódhat az adott képzésről.

 

Az adott képzésre való jelentkezés után kapni fog egy automatikus visszaigazolást, hogy megtörtént jelentkezése, amit igénye szerint bármikor vissza is vonhat! Ebben az esetben a „Visszavonás” gombra kell kattintania az adott képzés mellett.

 

Helyszíni képzések esetében nem szükséges belépnie már az oldalra a jelentkezését követően, csak abban az esetben, ha vissza akarja vonni a jelentkezését.

 

Hogy biztosan ne maradjon le képzéseiről, rendszerünk automatikusan küld Önnek egy emlékeztetőt a képzések napján, és az azt megelőző napon.

 

Képzése előtt, Önnek mindössze 3 teendője maradt:

  1. Lépjen be az előadás kezdetét megelőzően 10 perccel Mapei Akadémia fiókjába.
  2. Meg fog jelenni a képzés megtekintéséhez szükséges belépési link, amire kattintva Ön az előadásba máris becsatlakozhat (már 10 perccel az előadás kezdete előtt).
  3.  Élvezze az előadást!

Akár évek óta dolgozik a szakmában, akár nem, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, hiszen sok újdonságot hallhat! 

Várjuk sok szeretettel jelentkezését képzéseinkre!