Újdonsült Mapei termékek, amikről jobb nem lemaradni!

Akik idén ellátogattak a Szakember Találkozóra már közelről is megismerkedhettek néhány termékújdonságunkkal, például új epoxi fugázónkkal, a KERAPOXY EASY DESIGN-nal.

Ha rendezvényünkre legutóbb nem tudtál eljönni, itt most egyszerűen tájékozódhatsz újdonságainkról, hiszen csokorba szedtük Neked a legfontosabb új termékek információit!

 

ULTRACOLOR PLUS

Tudtad, hogy a Mapei fugázó színválasztéka most már összesen 58 színt fog tartalmazni? Európa egyik legnépszerűbb fugázója, az ULTRACOLOR PLUS 40 színben lesz elérhető, tehát az aktuális burkolati trendek színvilágához illeszkedve 12 új színnel gazdagodik ez a termék.

 

KEREAPOXY EASY DESIGN

Epoxi fugázónkat is tovább fejlesztettük. A KERAPOXY EASY DESIGN könnyedén bedolgozható, krémes anyag, amit akár hideg vízzel is lemoshatsz. Sokkal jobb, mint a hagyományos epoxi habarcsok, miként gyorsabb bedolgozási időt garantál és megkönnyíti dolgodat a felületről való letisztításkor is. A bedolgozása nem nehezebb, mint a cementes fugázóknak és az ULTRACOLOR PLUS színeiben, plusz egy további átlátszó változatban is hamarosan elérheted!

 

MAPELEVEL EASY

A MAPELEVEL EASY termékcsalád egy olyan szintezőrendszer, aminek segítségével a fal- és padlóburkolatok fektetését könnyen, gyorsan és precízen oldhatod meg! Az igazán forradalmi újdonság benne, hogy akár fogó nélkül is telepítheted, miként kézzel is használható. Új szintező rendszerünket már elérheted az itthoni termékkínálatban is.

 

MAPELEVEL PEDESTAL

Ez a termékcsalád a ma egyre jobban terjedő vastag, önhordó kerámia és beton lapok telepítésének az eszköze.  A termék sokoldalúan alkalmazható. Egyszerűen kialakíthatóak vele kültéri és beltéri bontható álpadló megoldások. Segítségével elrejthetők a gépészeti és elektromos vezetékek, illetve kiváló megoldást nyújt például az erkélyek, teraszok és egyéb kültéri járófelületek gyors burkolásához.

 

ULTRACARE

Az ULTRACARE termékek nem építéskémiai ragasztók vagy más segédanyagok, hanem olyan termékek, amik megkönnyítik a kivitelezők munkáját a burkolatok tisztításában és karbantartásában. A kimondottan hidegburkolatok tisztítására, karbantartására, védelmére szolgáló ULTRACARE-t. A termékcsalád 9 tagja felöleli a hidegburkolatok teljes életciklusának összes tisztítási, karbantartási fázisát. Találhatsz köztük termékeket a frissen elkészített burkolat fugázó maradványainak eltávolítására és az esetleges fugázási hibák eltüntetésére.  Vannak anyagok a rendszeres takarításra és karbantartásra is. Segítségükkel gyakorlatilag bármely burkolattisztítási igény kielégíthető. Mutatjuk, hogy pl. a makacs cementkötésű fugamaradványok eltávolításához hogyan alkalmazhatod a MAPEI  ULTRACARE ACID CLEANER savas bázisú tisztító szerét,



 

vagy pl. az epoxi maradványok eltávolításához az ULTRACARE EPOXY OFF koncentrált gél tisztítószerét a kerámia, üveg és egyéb saválló burkolatokhoz:

 

 

MAPEGUARD BOARD

És végül egy olyan különleges burkolatok fektetését megkönnyítő építőlemezt szeretnénk neked bemutatni, amit rendkívül egyszerű módon használhatsz térelválasztók, álfalak és más belsőépítészeti elemek kialakításához vagy görbe, károsodott és sérült vakolt falak, valamint régi burkolt felületek kiegyenlítéséhez. Mivel a MAPEGUARD BOARD vízálló, fürdőszobákban és más vizes helyiségekben is biztonságosan alkalmazhatod a mosdókagylók vagy más szaniter termékek támaszainak elkészítéséhez. A hagyományos megoldásokhoz képest (pl. az OSB lapokhoz és más nehezen burkolható anyagok), ezt könnyedén cipelheted, megjelölheted és akár el is vághatod még egy sniccerrel is!