Útmutató a kültéri, beltéri és speciális Mapei festékekhez!

ELASTOCOLOR TERMÉKCSALÁD

Ez a termékcsalád kifejezetten a beton és vasbeton felületek védelmére alkalmas, akrilgyanta bázisú termékrendszer vizes diszperzióban. Nagyon jó repedésáthidalás, kiváló rugalmasság jellemzi. Jó szén-dioxid záró tulajdonsággal bír, valamint ellenáll az UV sugárzásnak. Az aljzathoz való tapadása kiváló. A színskála számos színében készül, és kérés esetén lehetséges minta szerinti színárnyalatban is előállítani az automatikus ColorMap® színrendszerrel.

 

 

COLORITE TERMÉKCSALÁD

Beltéri falak dekoratív festésére, beton és vasbeton felületek védelmére is ajánlott festék. Egy tisztán akrilgyanta bázisú termékrendszer vizes diszperzióban. Különlegessége, hogy a szmognak, sónak, UV sugárzásnak és savas esőnek is ellenáll. Tökéletesen tapad bármely falazatra, vakolatra, aljzatkiegyenlítő simítóanyagra, jól kötött régi festésre. A termék különleges összetétele miatt alkalmas bármilyen cementkötésű, mész vagy gipsz bázisú felület festésére, amelyek hosszantartó, tartós védelmet igényelnek megfelelő vízgőz-áteresztéssel.

 

DURSILITE TERMÉKCSALÁD

Egy több, mint 80 éves múltra visszatekintő termékmegoldás, amely a Mapei legelső termékei között is jelen volt már. Mára a Mapei beltéri falfesték termékcsaládja további prémium minőségű falfestékekkel bővült. Könnyedén felhordhatóak és a beltéri felületek védelmére, továbbá díszítésére egyaránt alkalmasak. Finom szemcseméretéből kifolyólag rendkívül harmonikus eredményt biztosíthat általuk! Kiváló fedőképességük és csekély koszolódás jellemzi őket! Tömör és ellenálló filmrétegüknek köszönhetően a szennyeződés nem hatol be a felületbe – így a kosz, illetve a foltok egyszerűen letörölhetők róluk, akár egy ronggyal is!

 

SILEXCOLOR TERMÉKCSALÁD

Egykomponensű, módosított szilikát bázisú rendszer, ami természetes fényálló pigmenteket tartalmaz. Kiemelkedően jó színtartóssággal bír. Kiváló a kültéri porózus felületek festéséhez is, ahol a romboló hatású légköri behatásokkal (eső, fagy) szemben igény a védelem és nagy páraáteresztő képesség. Ideális bevonat lehet a műemlékek helyreállítása esetén is! Természetes kötőanyaggal készül és elérhető a ColorMap® automata színkeverő rendszerrel előállítható széles színválasztékban.

 

SILANCOLOR TERMÉKCSALÁD

Szilikongyanta bázisú rendszer, amely egyesíti a hagyományos ásványi alapú festékek és a szintetikus festékek előnyeit. Alacsony vízfelvétel, megbízható páraáteresztés és jó színtartósság jellemzik. Víztaszító és rugalmas megoldást nyújt, tökéletes termékrendszer például felületképzésre a műemléki épületek helyreállítása esetén. A Mapei bevonati rendszerei a legkorszerűbb fejlesztésekkel állnak a tervezők és a kivitelezők rendelkezésére. Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban? Írjon nekünk az oldalunk „Szaktanács kérés” menüpontja alatt található űrlapon!