Ideális_Szaki_logó[1]

Mik is ezek a képzések?

A Mapei Kft. célja, hogy olyan szakembereket képezzen ki, akik az összes építési problémát a legmagasabb szinten tudják kezelni, ugyanakkor a kommunikációban, az értékesítésben és a vállalatirányításban is jártasak.

Abból a meggyőződésből indultunk ki, hogy van a magyar építőipari szakembereknek és vállalkozóknak egy szűk rétege, melynek tagjai a világon bárhol megállnák a helyüket. Mind a szaktudásuk, mind a szakmai kultúrájuk világszínvonalú, emiatt óriási szerepük van a hazai építőipar kultúrájának a fejlődésében és a szakember-utánpótlásban. Ők azok, akik jó példával járhatnak elöl, márpedig a megfelelő utánpótláshoz példaképekre van szükség. Ennek a rétegnek a megerősítését, egyúttal az ágazat húzóerejeként szolgáló szaktudásnak a bővítését szolgálja az Ideális Szakember Képzés.

Az Ideális Mapei Szakember Képzés4 modulból áll:

  1. Szakmai képzés
  2. Motivációs, személykezelési tréning
  3. Értékesítés tréning
  4. Kommunikációs tanműhely

 

Hogyan tud jelentkezni?

A képzéseken csak a Szakember Közösség tagjai vehetnek részt, és csak meghívásos úton lehet jelentkezni!

FONTOS!A képzések a tagok számára ingyenesek, azonban, aki a jelentkezési határidőn túl mondja le a részvételt, vagy nem jelenik meg a képzésen, azok számára a képzések ellenértékét, mely 30.000 Ft/fő/képzéskiszámlázzuk!

Érvényesítve tagságát!

 

Szakmai képzés

Az átfogó képzés célja, hogy a gyakorlati bemutatókon keresztül mutassa be a Mapei termékek használatát, megmutassa a műszakilag helyes megoldásokat, rendszereket.

  • Vállalkozási 1x1
  • Rétegrendek
  • Aljzatelőkészítés, mérések
  • Aljzatkiegyenlítés és vízszigetelés
  • Ragasztástechnika
  • Gyakorlati bemutatók 

Motivációs és személykezelési tréning

Mit is jelent ez? Miért éri meg szakemberként részt venni egy ilyen képzésen?

Hogyan motiváljunk? Hogyan adjuk utasításokat és hogyan bánjunk jól a munkatársakkal?

Értékesítési tréning

Hogyan működik az emberek gondolkozása vásárlás közben? Hogyan lehet kezelni az ellenvetéseket? Gyakorlati értékesítés és pozicionálás egy nap egy helyen.

Kommunikációs tanműhely

Miért fontos a tudatos kommunikáció? Hogyan lehet akár a siker kulcsa a jó kommunikáció? Hogyan működik ez a gyakorlatban?

A képzésen kiderül, jelentkezzen Ön is!

Kérdés esetén írjon a zsebok.anita@mapei.hucímre!