Csökkentse költségeit, csatlakozzon a Szakember Közösség tagjaihoz!

 1. Kérjük, töltse ki a kért adatokat.
 2. Olvassa el figyelmesen az Etikai Kódexet és az Együttműködési megállapodást!
 3. Amennyiben elfogadja az Etikai Kódexet és az Együttműködési megállapodást, és azok pontjait saját magára nézve elfogadhatónak tartja, akkor tegyen mindkettő mellé pipát!

Megjegyzés: A generált jelszót automatikusan elküldjük a megadott e-mail címre.

Együttműködési Megállapodás

amely létrejött egyrészről a Mapei Kft. (székhely: 2040 Budaörs, Sport u. 2-4., adószám: 10545863-2-13, cégjegyzékszám: 13-09-065163), mint Közösség üzemeltető, a továbbiakban Üzemeltető,

másrészről,
a fent megadott alapján, mint a Magyar Építőipari Szakember Közösségi tagja, a továbbiakban Szakember között

Az együttműködés módja:

A Szakember Közösség Üzemeltető a Szakember részére biztosítja alap tagság szolgáltatási csomagját, melynek értelmében a Szakember jogosult a jelenleg igénybe vehető szolgáltatásokra. A Szakember ennek fejében eleget tesz az együttműködési megállapodásban meghatározott feltételeknek

A Magyar Építőipari Szakember Közösség fő célja:

Az alapvető cél, hogy a Mapei termékeivel dolgozó, illetve azokat a megrendelőiknek ajánló Szakembereket, a Mapei támogassa egy olyan szolgáltatási csomaggal, melynek segítségével a Szakemberek a költségeiket csökkenteni, a bevételeiket és a munkáik számát pedig növelni tudják.

A közösség további célja, hogy népszerűsítse az építőipari szakmunkát és az építőipari szakembereket, mind a felnőttek, mind a diákok között ezáltal elérve, hogy sokkal több gyermek válassza hivatásának valamely építőipari szakmát.

A Szakember, mint a Magyar Építőipari Szakemberek Közössége tagja:

 • Vállalja, hogy a Szakember Közösség tagjaként mindent elkövet, hogy a kivitelezési munkái során a Mapei termékeit használja, illetve a megrendelőinek azokat ajánlja.
 • Vállalja, hogy a Közösség Üzemeltetőjét a szakmunka és szakemberek népszerűsítési törekvésében támogatja. Mindent megtesz a Közösség népszerűsítéséért mind a szakemberek, mind a megrendelők körében.
 • Vállalja, hogy bármilyen reklamáció esetén visszamegy, és kijavítja a felmerült hibákat.
 • Folyamatosan képzi magát szakmailag, és vállalja, hogy a Közösség Üzemeltető által szervezett képzéseken, amilyen gyakran csak tud, részt vesz.
 • Nyomon követi az újdonságainkat, kampányainkat és azokat népszerűsíti is a saját ismeretségi körében.
 • Segíti a Közösség Üzemeltetőjének piackutatási akcióiban aktívan részt vesz.
 • Hozzájárul, hogy a Mapei Kft. adatbázisába kerül és számára a cég hírleveleket küldjön.
 • Adatai változása esetén értesíti a Közösség Üzemeltetőt.
 • A Közösségben kizárólag olyan Szakemberek jelenhetnek meg, akik törvényes keretek között működnek.
 • Vállalja, hogy eljuttatja a Mapei Kft. felé minden olyan építkezésről szóló információt, amelyről tudomásom van, még akkor is, ha nem Ön a kivitelezője.
 • Elkötelezett a környezetvédelem mellett.

Az Üzemeltető kötelezettségei:

 • A Közösség Üzemeltető vállalja, hogy az alap kedvezmény csomagot minden tag számára biztosítja.
 • Vállalja, hogy folyamatosan népszerűsíti az építőipari szakmunkát, a szakembereket valamint a Közösséget annak érdekében, hogy annak tagjai, minél ismertebbek és elismertebbek legyenek, minél több munkát megnyerjenek.
 • Vállalja, hogy folyamatosan keresi azokat az új szolgáltatási lehetőségeket, amelyekkel az alapvető célt minél jobban szolgálni tudja.
 • Vállalja, hogy a legfrissebb szakmai információk eljuttatja a szakemberek számára weboldalon és e-mailen keresztül.
 • A Közösségben szereplő Szakemberek számára folyamatosan szakmai képzéseket biztosít.
 • Vállalja, hogy a Mapei Krónikában való bemutatkozási lehetőséget biztosít aktív tagok számára.
 • Az Üzemeltető vállalja, hogy a tagok aktivitásához mérten munkaruhát ad.

A fentiek be nem tartása a Magyar Építőipari Szakember Közösségből való kikerülését vonja maga után.

A tagság törlését a mindkét fél kezdeményezheti, amennyiben erről írásos tájékoztatás születik.

Etikai Kódex

MAGYAR ÉPÍTŐIPARI SZAKEMBER KÖZÖSSÉG TAGJAKÉNT:

 1. Vállalom, hogy a munka előtt felmérem a problémákat, a lehetőségekről tájékoztatom a megrendelőt.
 2. Vállalom, hogy a burkolási munka során minden esetben betartom az ígéreteimet, amelyeket a megrendelőnek teszek. Ha valamit mégsem tudnék betartani, arról a megrendelőmet korrektül, időben tájékoztatom.
 3. Mindent elkövetek, hogy a munka végeredménye olyan legyen, amelyet a megrendelőm megálmodott.
 4. Vállalom, hogy a munka végeztével, pontosan annyi díjat kérek el a megrendelőmtől, amennyiben a munka megkezdése előtt megegyeztünk. Ez alól csak az képezhet kivételt, ha a megrendelői igények, elvárások, elképzelések megváltoznak és ez a változás bizonyítottan költségnövekedéssel, vagy költségcsökkenéssel jár.
 5. Mindent elkövetek annak érdekében, hogy az előre megegyezett határidőn belül elkészüljek a munkával. Ha ez valamilyen tőlem független ok miatt nem sikerülne, azt azonnal kommunikálom a megrendelőm felé.
 6. A megrendelővel minden helyzetben tisztességesen, számára a tiszteletet, megbecsülést megadva kommunikálok.
 7. A munkaterületet minden este rendben, tisztán, rendezetten hagyom.
 8. Vállalom, hogy a megkezdett munkát minden esetben készre befejezem. Nem hagyom a megrendelőmet egy félig kész munka közepén.
 9. Vállalom, hogy a munkán mindig az ígért és a megrendelővel megegyezett időpontban jelenünk meg.
 10. Vállalom, hogy a munkálatokat mindig a megállapodott időpontban kezdem el.
 11. Vállalom, hogy mindig a műszakilag és anyagilag is az optimális megoldásokra törekszem.
 12. Vállalom, hogy rendeltetésszerű használat mellett, bármilyen a garanciális időn belül felmerülő meghibásodást díjmentesen javítok.
 13. Vállalom, hogy a munkálatok megkezdése és folytatása alatt maximálisan figyelembe veszem a megrendelő igényeit és érdekeit.
 14. Vállalom, hogy a megrendelőnek minden olyan kárt megtérítek, amelyet a munkálatok végzése során okozok, legyen az a korábbi munkákban okozott kár, vagy bármiféle egyéb tárgyi kár.
 15. Az ajánlatadáskor minden esetben olyan árakkal számolok, amelyek nekem is megérik. Nem alkalmazok irreálisan alacsony, és irreálisan magas árakat sem, még akkor sem, ha verseny van. Nem az áraimmal, hanem a szolgáltatásommal akarom a munkát megnyerni.
 16. Vállalom, hogy eljuttatok a Mapei Kft. felé minden olyan építkezésről szóló információt, amelyről tudomásom van, még akkor is, ha nem én vagyok a kivitelezője.
 17. Vállalom, hogy a munkáim kivitelezésére minden esetben igyekszem a Mapei termékeit használni, illetve a megrendelőimnek minden esetben a Mapei Kft. által forgalmazott termékeket ajánlom.
 18. Vállalom, hogy a társadalmi megbecsülés, az általam elvégzett munkán és a hétköznapok során tanúsított viselkedésemen is múlik. Viselkedésemmel javítok a negatív megítélésen.
 19. Vállalom, hogy a munkát a legjobb tudásom szerint végzem el, folyamatosan képezve magam és kollégáimat, törekedve a naprakészségre.

A Kódexben foglaltakat elolvastam, elfogadom és magamra nézve a tartalmát kötelezőnek tekintem.

Mapei Kft. Budaörs 2040, Sport utca 2.
Telefonszám: +3623-501-670

Fax: +3623-501-666
E-mail: m.tompek@mapei.hu